25sep
Door: amk Aan: september 25, 2019 In: Gebedspunten Reacties: 0

Het was erg goed om op 1 september in uw midden te zijn. Dankbaar ben ik voor uw voorbede, uw bijdragen aan het werk dat ik in dit stukje van Gods Koninkrijk mag doen. Ook dit semester hoop ik weer een bijdrage te mogen leveren aan het in gang zetten van veranderingsprocessen in het leven van studenten. De meesten van hen doen hun studie naast een volledige baan. Dat valt niet altijd mee. Bid voor hen!

Bid ook voor de kerkelijke gemeenten in Hongarije, in Kroatië, en in andere landen op de Balkan en in Midden- en Oost-Europa, dat ze een zichtbaar getuigenis mogen zijn in het alledaagse leven, als missionaire gemeenten, als “Een stad die boven op een berg ligt, kan niet verborgen zijn.”

Bid ook voor mij, voor kracht, voor wijsheid, voor liefde en geduld, voor de vele onverwachte zaken die op mijn pad komen, ook voor het wijs gebruik van mijn tijd.

Trackback URL: https://annemariekool.org/nl/2019/09/25/samen-bidden-voor-nieuwe-veranderingsprocessen/trackback/