05sep
Door: amk Aan: september 05, 2019 In: Roemenie, Studenten, Vruchten Reacties: 0

Uitgerust reisde ik begin september af naar Leuven, voor de promotie van een van mijn studenten. Pamela, die promoveerde op een onderzoek naar de bijdrage van Roemeense evangelicals als lokale stakeholders aan de evaluatie van Noord-Amerikaanse zendingswerkers. Het is een baanbrekend, belangrijk, complex en grondig onderzoek, gericht op de ontmoeting van de Noord-Amerikaanse Evangelische zendingsbeweging met Roemeense evangelicals, een studie met grote relevantie niet alleen voor Roemenië, maar ook voor vele andere landen in Midden-en Oost-Europa, en daarbuiten. Pamela heeft met haar man ruim twintig jaar zendingswerk gedaan in Roemenië. Het is een onderzoek dat eigenlijk alleen een persoon met haar/zijn voeten in beide werelden kon verrichten. Eigenlijk is haar onderzoek gericht op de evaluatie van rol van Amerikaanse zendingswerkers in deze veranderingsprocessen.

Met de kersverse Dr. Pamela Labreche in Leuven

,j

Trackback URL: https://annemariekool.org/nl/2019/09/05/een-kersverse-doctor/trackback/