26sep
Door: amk Aan: september 26, 2016 In: Conferenties, Hongarije, Roma Reacties: 0

Op de tweede Europese conferentie voor Roma predikanten en werkers (21-24 september) van de Roma Networks in Békés, Hongarije, was ik gevraagd een seminar te geven over Mission and Money. Aan de conferentie namen ruim 210 deelnemers uit 28 landen deel, waarvan meer dan de helft Roma (Gypsy) predikanten. Centraal stond naast de toerusting ook de ontmoeting met elkaar, en het bemoedigen van elkaar, als Roma en niet Roma, maar ook onderling, als Roma predikanten en werkers uit verschillende landen. Er bleek zo’n grote interesse te zijn voor het thema van mijn seminar, dat een vervolg conferentie gepland is. Vanaf het begin, twee jaar geleden, ben ik nauw betrokken bij dit netwerk, waaraan Nina, uit Osijek leiding geeft. Voor een korte muzikale impressie klik hier.

Trackback URL: https://annemariekool.org/nl/2016/09/26/europese-conferentie-voor-roma-predikanten-en-werkers/trackback/