20jun
Door: amk Aan: juni 20, 2016 In: Boedapest, Hongarije, Roma, Studenten Reacties: 0

Half juni kreeg ik een Skype bericht van Eszter. “De verdediging van mijn MA eindscriptie is goed verlopen.” Vier jaar geleden liep Eszter college missiologie bij me, bij het Baptisten seminarie in Budapest. Daarna begon ze met haar scriptie, trouwde, werd full-time zendingswerkster onder de Roma, en er werd een baby geboren …… En dus bleef er niet veel tijd over voor het schrijven van haar eindscriptie, over het thema hoe Roma vrouwen tot geloof komen, en welke factoren daar een positieve / negatieve invloed op hebben. De uitkomsten zijn de moeite waard. De begeleidingsgesprekken vonden plaats via Skype.

Trackback URL: https://annemariekool.org/nl/2016/06/20/hoe-komen-roma-vrouwen-tot-geloof/trackback/