10okt
Door: amk Aan: oktober 10, 2018 In: Bosnie, Kroatie, Osijek, Servie, Studenten Reacties: 0

Nu in Osijek de staatserkenning rond is, begint Oktober met een intensieve college week en een feestelijk openingsdiner.

Maandagmorgen: zou jij woensdag met een college missiologie kunnen beginnen? AMK: ja, maar al mijn collegemateriaal is in het Hongaars. Ik ga het proberen. Een geweldige groep studenten meldt zich woensdag voor het college Cross Cultural Ministry in Central and Eastern Europe: Sasa, een predikant uit Bosnie, en Zoltan en Miroslav, twee predikanten uit Servie, Luka, ook uit Servie en een Oekraiense zendingswerker die in Zagreb werkt, Kostya.

vlnr Miroslav en Zoltan

De vertaling van de syllabus is op tijd klaar, maar ook hier lukt het pas na tien dagen om de cursus online te installeren, omdat ook hier de IT ondersteuning erg beperkt is… Geduld is een schone zaak…

Donderdag nog even bijpraten mijn mijn collega Greg, de akademisch dekaan: “Ik heb een probleem. Er is niemand die OT zou kunnen geven, en ik zie dat jij destijds een hoofdvak OT hebt gedaan. Zou je het college Exegese OT kunnen doen in december, met een focus op zending?” Wat een uitdaging! December is nog ver weg, dus tijd genoeg om een en ander onder het stof vandaan te halen!

Trackback URL: https://annemariekool.org/nl/2018/10/10/feestelijke-opening-nieuw-studiejaar-in-osijek/trackback/