16sep
Door: amk Aan: september 16, 2018 In: Hongarije, Studenten Reacties: 0

Zondag 16 September … kwam een van de zaadjes die ik het afgelopen jaar geplant heb boven. Ook vrucht van uw gebeden! Attila schreef “Beste Professor Anne-Marie Kool, Bedankt dat u zoveel interesse in mij hebt gewekt op het gebied van missiologie en dat u mijn liefde om een getuige te zijn van Christus hebt doen herleven, ook dat u mij over zoveel goede boeken reflecties hebt laten schrijven, die we online met elkaar konden delen, en verder dat u geweldige colleges missiologie hebt gegeven. U inspireerde me om een open houding te hebben en om heel praktisch aan anderen te laten zien wie Christus is voor mij is. Bedankt voor alles wat u gedaan hebt. Uw student, Attila

Trackback URL: https://annemariekool.org/nl/2018/09/16/feedback-van-attila/trackback/