25mei
Door: amk Aan: mei 25, 2018 In: Osijek, Studenten Reacties: 0

Het afgelopen jaar was in veel opzichten vol met grote en onverwachte uitdagingen. Een grote uittdaging was de vraag of het ETS zou lukken de erkenning (accreditatie) weer te krijgen. In mei hoorden we het goede nieuws, dat we niet alleen een Europese erkenning ontvingen (van de Europese Evangelikale Accreditatie Vereniging EEAA), maar ook de accreditatie van het Kroatische Ministerie van Onderwijs. Een heel groot wonder. Als coordinator van de ETS accreditatie commissie lag veel van het voorbereidend werk op mijn bordje. Met de profeet Samuel mogen we nu met dankbaarheid terugkijken: “Tot hiertoe heeft de HEERE ons geholpen.” Een antwoord op gebed!

Trackback URL: https://annemariekool.org/nl/2018/05/25/officiele-erkenning-accreditatie-binnen/trackback/