09feb
Door: amk Aan: februari 09, 2018 In: Geen onderdeel van een categorie, Hongarije, Kroatie, Media, Nederland Reacties: 0

God gaat Zijn ongekende gang. Dat is de titel van het proefschrift waarop Anne-Marie Kool in 1993 promoveerde, maar ook het motto van haar leven. Het kenmerkt de levenshouding waar ze naar streeft: kijken wat God aan het doen is, en proberen daarbij niet in de weg te staan. „Maar dat ben ik nog altijd aan het leren.”

Het afgelopen jaar had Anne- Marie Kool veel om te herdenken: het was 40 jaar geleden dat ze belijdenis deed, 30 jaar geleden dat ze naar Hongarije ging, ze was 25 jaar in dienst bij de zendingsorganisatie GZB. En in december vierde ze haar zestigste verjaardag.

Lees verder in het Reformatorisch Dagblad.

Trackback URL: https://annemariekool.org/nl/2018/02/09/anne-marie-kool-hart-voor-oost-europa-enny-de-bruijn/trackback/