20jan
Door: amk Aan: januari 20, 2018 In: Boedapest, Studenten Reacties: 0

Hoe is het toch mogelijk dat het Evangelie zich in 2000 jaar vanuit Klein Azië over de hele wereld heeft verspreid. Een van hen vatte het samen: “Het is ongelooflijk om te zien, hoe de Heere Jezus in het klein is begonnen met 12 discipelen, hen geroepen heeft, en heel veel tijd in hen heeft geïnvesteerd en na 200-300 jaar noemden miljoenen zich Christen.”

13 weken lang trokken we met elkaar op, meer “virtueel”, via een e-learning platform, dan in de collegezaal. Wat was het geheim van deze groei van het Christendom? Wat waren hinderende factoren? Wie waren de zendingswerkers? Voor velen was deze opzet om “online” te leren een hele spannende, nieuwe ervaring.

Trackback URL: https://annemariekool.org/nl/2018/01/20/wat-is-het-geheim-van-groei-van-het-christendom/trackback/