07sep
Door: amk Aan: september 07, 2020 In: Gebedspunten Reacties: 0
  • Dank voor Miroslav, voor het succesvol verdedigen van zijn eindscriptie. Bidt dat de nieuwe inzichten die hij opdeed, tot zegen mogen zijn voor zijn kerk en voor de korte-termijn zendingsteams.
  • Dank voor het goed verlopen van het zomerprogramma voor promovendi. Dank voor de groeiende groep studenten uit Centraal Aziatische landen en voor de verbinding die zij konden leggen met studenten uit Roemenie, Kroatie, Albanie, Oekraine en Rusland.
  • Bidt voor de vele contact momenten als mentor met studenten en met medewerkers van onderzoeksprojecten.
  • Bidt dat de Heere me wijsheid, kracht, creativiteit, geduld en onderscheidingsvermogen geeft om de verschillende taken en verantwoordelijkheden te vervullen, vooral ook voor de nieuwe colleges die volgende week en begin oktober starten.
  • Bidt de Heere van de oogst dat Hij arbeiders uitzendt in Zijn oogst. Bidt voor trouwe mensen aan wie ik mijn kennis en ervaring mag overdragen, niet alleen in het begeleiden en college geven, maar ook op allerlei praktisch terreinen.

Trackback URL: https://annemariekool.org/nl/2020/09/07/konkrete-dank-en-gebedspunten/trackback/