13feb
Door: amk Aan: februari 13, 2019 In: CEEAMS, Gebedspunten Reacties: 0
  1. Bid voor de studenten, dat het zaad dat gezaaid is verder mag opkomen. Ze zijn heel hongerig om te leren, en verlangen er naar om het geleerde weer door te geven.
  2. Bid voor concrete mogelijkheden om iemand bij mijn inhoudelijke werk te betrekken, met wie ik mijn ervaring mag delen. Er lopen zeer gekwalificeerde mensen rond, maar er zijn geen middelen om hen in dienst te nemen.
  3. Bid voor de jaarlijkse CEEAMS conferentie, van 19-22 februari 2019, als de deelnemers verre reizen maken, vanuit Roemenie, Kirgystan, China, Mostar, Zagreb, maar ook vanuit Zuid-Afrika. Bid om een rijke zegen, voor goede gesprekken, voor een sfeer van openheid en liefde waarin we veel van elkaar mogen leren.
  4. Blijf bidden om wijsheid in het prioriteiten stellen, en ook voor mijn gezondheid.
  5. Bid voor de studenten die door de brand al hun bezittingen zijn kwijt geraakt.

Trackback URL: https://annemariekool.org/nl/2019/02/13/gebedspunten-2/trackback/