03jan
Door: amk Aan: januari 03, 2019 In: Gebedspunten, Kroatie Reacties: 0

 

Donderdag 3 januari 2019

Bid voor verzoening tussen de bevolkingsgroepen op de Balkan. De oorlog ligt zo vers in het geheugen en speelt nog een grote rol. De studenten die uit verschillende landen komen, willen wij leren dat de Bijbelse boodschap ethnische verschillen overstijgt en diepe wonden kan genezen. .

Vrijdag 4 januari 2019

Anne-Marie geeft colleges missiologie in Osijek en Budapest, en begeleidt studenten en jongere collega’s uit Midden- en Oost-Europa. Bidt dat ze een getrouwe mentor en bruggenbouwer mag zijn en het juiste w(W)oord op het juiste moment mag spreken.

Zaterdag 5 januari 2019

Bid voor ds Lazar die met mensen van verschillende (ethnische en kerkelijke) achtergronden aan het werk is om een “vallei van tranen” te veranderen in een “vallei van verzoening”.

Zondag 6 januari 2019

Bid voor de studenten Zoltán, Miroslav en Kostya, die naast hun studie ook predikant en zendingswerker zijn, en wegen zoeken om anderen toe te rusten om het evangelie op een relevante manier door te geven.

Trackback URL: https://annemariekool.org/nl/2019/01/03/gebedspunten-3/trackback/