20aug
Door: amk Aan: augustus 20, 2018 In: Osijek Reacties: 0

Aan het einde van deze vakantieperiode,  maar ook aan het begin van een nieuw semester en van een nieuw studiejaar, gaan mijn gedachten terug naar alles wat er gebeurd is: de colleges, de conferenties, de vele ontmoetingen en gesprekken van hart tot hart met studenten, collega’s en vrienden. Zowel inhoudelijk als qua aantal overtroffen de conferenties en colleges onze verwachtingen. Er zijn veel zaadjes gezaaid, en de groei was in alle gevallen veel groter dan verwacht.

De uitdaging in het komende studie jaar is om de teams van “plantenverzorgers” en “watergevers” te versterken. Het logo van het Osijek Institute for Mission Studies van het ETS geeft dit treffend aan: zonnebloemzaadjes, die samen een pad vormen, en ook weergeven dat processen altijd uit kleine stapjes bestaan.

Trackback URL: https://annemariekool.org/nl/2018/08/20/veel-zaadjes-gezaaid-groei-veel-groter-dan-verwacht/trackback/