10aug
Door: amk Aan: augustus 10, 2018 In: Roemenie, Vakantie Reacties: 0

Na een intensief jaar en een intensieve zomer was het heerlijk om enkele weken vakantie te hebben. Een dag of vier verkenden we een voor mij minder bekend gedeelte van Roemenie, Banat en Oltenie, in het Zuid-Westen. Ook waren we in uithoeken van Hongarije en Slowakije. Prachtig natuurschoon, met vaak arme en verlaten dorpjes en steden. Ook met verrassingen, zoals een prachtig hotelletje in the middle of nowhere, in Roemenie, naast “de brug van God”, met schilderingen van lokale kunstenaars, iedere kamer een ander thema: lokale bloemen of een lokale streek. (http://conacuboierului.ro/) Hoogtepunt was zeker de schitterende tocht langs de Donau, op dat punt de grensrivier met Servie. Het is altijd weer goed om ook in mijn vakantie, mijn voeten in de klei te zetten, om aan den lijve te ervaren hoe bepaalde ontwikkelingen zich op het grondvlak voordoen.

Trackback URL: https://annemariekool.org/nl/2018/08/10/even-bijkomen-bij-de-brug-van-god/trackback/