06jan
Door: amk Aan: januari 06, 2018 In: Houten Reacties: 0

Begin januari ontving ik een schitterend cadeau van de Bijbelclub Joas. Een enveloppe met gebeden van de kinderen: “De Heere Jezus is bij jou”. “Anne-Marie, ik bid dat het u goed mag gaan.” „Ik bid dat u veel over de Heere Jezus gaat vertellen.” Tijdens mijn verlof kwamen verschillende kinderen naar me toe: ik bid iedere dag voor u!”

Maar ook zomaar een kaartje als teken van meeleven betekent veel: “Wij vonden het mooi om jouw nieuwsbrief te lezen, ook zo vol getuigenis van wat God doet. We blijven bidden voor jouw mooie werk en ook voor je gezondheid.” En zomaar een Paasgroet uit een voor mij onbekende gemeente: “Namens de zendingscommissie van de Herv. Kerk in … wensen we u het allerbeste toe. Wij willen u steunen in gebed.”

Trackback URL: https://annemariekool.org/nl/2018/01/06/een-biddend-thuisfront/trackback/