25jul
Door: amk Aan: juli 25, 2017 In: Ontmoetingen, Osijek Reacties: 0

Hoe zouden we binnen het veld van de missionaire toerusting de professionals, de „zendingswerkers” van vandaag, kunnen leren om in hun beroep getuige te zijn van Christus? Hoe zouden artsen, docenten, juristen, zakenmensen, iets van Christus kunnen laten zien in hun dagelijks leven? Hoe zouden zij vanuit hun christelijke gezindheid veranderingsprocessen ingang kunnen zetten in de maatschappij? Hoe kunnen zij een zoutend zout zijn en een lichtend licht? En waar lopen ze tegen aan? Deze vragen houden me al heel lang bezig. Met een groep predikanten, zakenmensen, en vertegenwoordigers van theologische opleidingen uit vijf verschillende landen dachten we in de marge van het zomer programma voor PhD studenten na over hoe we hierin kunnen samenwerken.

Trackback URL: http://annemariekool.org/nl/2017/07/25/missionaire-toerusting-de-professionals/trackback/